Türk tasarımcıdan dikkat çeken Spotify konsepti [Video]

28 Temmuz 2020 15:30

Türk tasarımcı Kamer Kaan Avdan, bu sefer Spotify mobil uygulaması için hazırladığı konsept videosuyla ses getirmeyi başardı.

Kamer Kaan Avdan‘ı hazırladığı “iOS 13“, “Windows XP 2018 Edition“, “Windows 7 2018 Edition“, “Windows XP Mobile 2018 Edition“, “Windows Vista 2018 Edition” ve “Windows 11″, “Android 11“, “Windows XP 2019 Edition“, “Apple tasarımı Windows 10“, “iOS 14” ve “Windows 20” konseptleriyle yakından tanıyorsunuz. İşte bu gerçekten ciddi şekilde ses getiren çalışmalar arasına kısa süre önce bir yenisi daha eklendi. Avdan bu sefer yukarıda videosunu izleyebileceğiniz Spotify Mobile konseptini hazırladı. Spotify’ın mobil uygulamasını birçok kalemde yenileyerek modernleştiren ve arkadaşların dinlediği müzikleri gösteren sayfayı ekleyen Avdan, karşımıza arayüz için açık ve koyu temaları çıkarıyor, kişiye özel sayfayı tanıtıyor ve tek tuşla ortak dinleme altyapısını gözler önüne seriyor. Kamer Kaan Avdan‘ın YouTube kanalını direkt olarak buradan takip edebilirsiniz. Avdan’ın bu videoları nasıl hazırladığını ise burada ve burada yer alan videolardan görebilirsiniz. Bu iki videodan sonra hazırlanan bu konseptlerin değerininin daha iyi anlaşılacağını düşünüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spotify en son Duo isimli paketi duyurmuştu

Sevindirici şekilde Türkiye’de dahil 55 ülkede kullanıma sunulan yeni Duo paketi, firmaya göre “iki kişinin birlikte (ya da ayrı olarak) müzik dinlemekten zevk alacakları bir fırsat sunuyor.” Aynı adreste ikamet eden iki kişi için tasarlanan Premium Duo’nun ücreti aylık 23.99 TL seviyesinde yer alıyor. Bu paketle, bir üyelik kapsamında ayrı Premium hesapları olan kullanıcılar, sadece iki üye için düzenli olarak güncellenen çalma listesi Duo Mix’e özel erişim gibi avantajlara da sahip oluyor.

Paylaş