reklamı kapat

POPÜLER

Instagram

2018’de en çok beğenilen Instagram fotoğraflarınızı bulma [Nasıl yapılır?]

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Instagram kullanıcıları en çok beğeni alan fotoğraflarını kolajlayıp paylaşmaya başladı. Peki bu kolaj hangi uygulamayla yapılıyor?

Pek çok sosyal ağ yıl sonu özetlerini paylaşırken, Instagram kullanıcıları da genellikle o yıl en çok beğenilen fotoğraflarını bir kolajda topluyor. Elimizden düşürmediğimiz, ve hemen her anımızı paylaştığımız Instagram’da 2018’in en iyilerini listelemek için tüm paylaşımlarınızı tek tek kontrol etmek zorunda değilsiniz elbette. Bunun için geliştirilen uygulama ve servisler kullanıcılara yardımcı olmayı amaçlıyor. Onlardan biri de Top Nine uygulaması. Top Nine esasen internet sitesi üzerinden de erişim sunuyor. Buradan ulaşabileceğiniz sitede Instagram kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girerek 2018’de paylaştığınız en beğenilen Instagram fotoğraflarına ulaşabiliyorsunuz. Ancak internet sitesi ne yazık ki Türkiye için sonuçları listelemiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uygulama mağazasında yer alıyor

Servis internet sitesi üzerinden hizmet veremese de uygulaması iOS ve Android için uygulama mağazasında yer alıyor. Haberin devamında yer alan uygulama kutucuğundan kullandığınız işletim sistemine göre indirebileceğiniz uygulama tıpkı internet sitesinde olduğu gibi Instagram kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi talep ediyor. Yalnız fotoğrafların hızlı bir şekilde tarandığını söylemek pek mümkün değil. Çok fazla kullanıcı tarafından kullanıldığı gerekçesiyle kolajın oluşturulmasının “biraz zaman alacağı” uygulama üzerinden belirtiliyor. Görsellere ulaşmak için gerçekten sabırlı olmak gerekiyor.

Uygulama indirmek istemeyenler için ayrıca bir başka internet sitesi de mevcut. Buradan ulaşabileceğiniz site her ne kadar 2017 ismini taşısa da 2018 görsellerini listeliyor. Tabii yavaşlık konusunda Top Nine ile yarışacağını belirtelim. Küçük bir paylaşım için büyük bir bekleme süresi sizi bekliyor.

Uygulama haberin devamındaki videonun altında yer alıyor.

İlginizi çekebilir

Tatildeyken sizin yerinize Instagram’ınızda fotoğraf paylaşan hizmet