reklamı kapat

POPÜLER

2021 Dacia Logan

2021 Dacia Logan için pickup ve station wagon versiyonlarını merkeze alan çalışma

Kısa süre önce tek gövde tipi üzerinden tanıtımı gerçekleştirilen 2021 Dacia Logan, iki farklı versiyonla da ilgi çekici olabilecek potansiyelde.

Sandero ailesiyle birlikte geçtiğimiz ay markasının tanıtımını gerçekleştirdiği isimlerden birisi de 2021 Dacia Logan oldu. Bir önceki nesli tamamen unutturacak çizgilerde karşımıza çıkan Logan’ın ilk adımda sadece tek gövde tipiyle karşımıza çıkarıldığını gördük. İlk nesil otomobil çıktığından beri üretimde olan MCV ile ilgili hala herhangi bir adım atmayan resmi kaynakların hamlesi öncesinde, bağımsız tasarımcıların projeleri kendisini gösterdi. Bı projeler arasında 2007’de tanıtımı gerçekleştirilen pickup versiyonunun da güncel dinamikler üzerinden düşünülmesi ekstra ilgiyi hak ediyor. Tasarım projelerinin arkasında ise geçtiğimiz süreçte de başarılı işlerini sizlerle paylaştığımız X-Tomi Design ekibi var.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Dacia Logan hakkında öne çıkanlar

Yenilenen Logan ailesinin motor seçeneklerinin tamamında dizel motor seçeneğine veda edilmesi en az tasarım değişimi kadar ses getirdi. Bunun yerini iki adet benzinli ve LPG’li olmak üzere üç farklı seçenek dolduracak. Giriş seviyesinde yer alan ve 5 kademeli manuel şanzımanla kombin edilen 1.0 litrelik üç silindirli motor 65 beygirlik güç üretiyor. Bir üst pakette ise turbo desteğiyle birlikte güç değerinin 90 beygire yükseldiğini ve 6 ileri manuel şanzımanın veya CVT kullanıldığını göreceğiz.

İlgili video

2021 Logan tanıtımı