reklamı kapat

POPÜLER

Stranger Things 3. sezon

Netflix’ten Stranger Things 3. sezon ile ilgili iddialı açıklama

Stranger Things 3. sezon için heyecanla bekliyoruz. Ancak dizinin yayını için önümüzde koca bir sene var. Yapılan açıklama ise sabırsızlığımızı artıracak cinsten.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix, Stranger Things 3. sezon için kısa bir tanıtım yayınlamış ve yayın tarihi için 2019 yazını işaret etmişti. Bu da popüler çevrim içi yayın platformunun en sevilen dizilerinden biri için önümüzde daha 1 yıl var demek. Üstelik yeni sezonla ilgili elimizde elle tutulur çok fazla bilgi de yok. Hal böyle olunca uzun bekleyiş süresi hayranlar için bir parça üzücü olabiliyor. Ancak dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer’ın oldukça geçerli bir sebebi bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Beklemeye değer”

Netflix’in Orijinal İçerik alanındaki Başka Yardımcısı Cindy Holland, bu yılki Television Critics Association (TCA) sunumunda iddialı açıklamalara imza attı. Hayranların diziden beklentilerinin yüksek olduğunu ve Duffer kardeşlerin de bunun farkında olduğunu kaydeden Holland, “Bu sene geçtiğimiz yıla kıyasla çok daha büyük ve çok daha iyi bir sezon ortaya çıkarmak istiyorlar.” dedi. En iyisini yapabilmek için de ihtiyaç duyabilecekleri tüm zamanı değerlendirdikleri kaydediliyor.

Holland aynı zamanda yeni sezonun daha kapsamlı görsel efektlere sahip olacağını ima ediyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz sezonun görsel efektleri eleştirilmişti. Tam bir yayın tarihi ise ne yazık ki açıklanmadı.

2019 ise izleyiciler için hayli meşgul bir yıl olacak gibi görünüyor. İlk yarısında Game of Thrones 8. sezon bölümlerine kavuşacağımız yılın yaz aylarında da Stranger Things 3. sezon bölümleriyle devam edeceğiz.

İlgili video

3. sezon tanıtımı