reklamı kapat

POPÜLER

Once_Upon_A_Time_In_Hollywood_Poster

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’i bir araya getiren filmin posteri yayında

Hollywood yıldızlarını bir araya getiren Once Upon A Time in Hollywood filmi sinema tutkunları tarafından dört gözleniyor.

Başrolde Leonardo di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino ve daha bir çok ünlü oyuncunu yer aldığı filmin posteri yayınlandı. Senaryosunu ve yönetmenliğini Quentin Tarantino’nun üstlendiği filmde Leonardo DiCaprio Rick Dalton’a, Brad Pitt ise Cliff Booth’a hayat veriyor. Onlara Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, James Marsden, Burt Reynolds, Damian Lewis, Tim Roth Tim Roth ve Timothy Olyphant eşlik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Filmin konusu

1960’larda Charles Manson tarafından Los Angeles’ta bir çiftlikte kurulan tarikat birçok kimsenin ölümünden sorumludur. Öldürülenler arasında yönetmen Roman Polanski’nin o dönem 8 aylık hamile olan eşi Sharon Tate de bulunmaktadır. 1969 yazında Los Angeles’de geçen filmde, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de aynı şeyi amaçlamaktadır. Sharon Tate’in ve dört arkadaşının Charles Manson’un müritleri tarafından korkunç cinayeti ise filmde geri plandaki hikayeyi oluşturuyor.

Once Upon a Time in Hollywood, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek?

LOG ekibi olarak bizim de merakla beklediğimiz film 23 Ağustos 2019‘da vizyona girecek.

Once_Upon_A_Time_In_Hollywood_Poster

İlginizi çekebilir

Hugh Jackman’ın sesinden Once Upon a Deadpool tanıtımı