reklamı kapat

POPÜLER

Avengers Endgame

Avengers Endgame ek sahnesiyle ilgili kötü haber

Avengers Endgame Marvel’ın gelenekselleşmiş film sonrası ek sahne geleneğini bozmaya hazırlanıyor. Bir dönem tamamen kapanırken, ipucu da bırakmıyor.

Türkiye’de ilk seansını 24 Nisan’ı 25 Nisan’a bağlayacak gece gerçekleştirecek olan Avengers Endgame için ilk incelemeler yabancı basındaki yerini aldı. İncelemelerle beraber Marvel’ın ek sahne geleneğinin de bozulduğu ortaya çıktı. Marvel’ın bugüne kadar yayınladığı 21 filmin her biri ek sahne ile gelirken, Avengers Endgame 22. filmde bu geleneği bozuyor. Marvel’ın genellikle iki farklı ek sahne çeşidi oluyor. Biri gelecek yapımlara dair ipuçları içerirken diğeri de komedi unsuru ön plana çıkarılmış içerik şeklinde beyaz perdeye yansıyor. Bazı filmlerde her iki ek sahne de yer alırken bazılarında sadece bir adet bulunuyor. Ancak Endgame’in belli ki komedi unsurunu kaldıracak bir tonu olmayacak. Dördüncü evreye yönelik ipucu ise bu filmde paylaşılmayacak.

Ancak görsel bir ek sahne olmasa da jenerik aktıktan sonra bir ses sekansının girildiği belirtiliyor. Bazı okuyucular için spoiler değeri taşıyabileceği için bu sese yönelik yapılan yorumlardan bahsetmeyeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spider-Man Far From Home’un önemi arttı

Bildiğiniz gibi Endgame, Infinity Saga’nın finali olsa da 3. evreye nokta koyacak yapımın Spider-Man Far From Home olacağı açıklanmıştı. Tıpkı ikinci evreye Avengers: Age of Ultron’dan sonra Ant-Man’in nokta koyması gibi daha hafif bir yapımla üçüncü evreye veda edeceğiz. Dördüncü evre başlangıcı için ise Black Widow, Eternals gibi yapımları dillendirse de halihazırda yeni evrenin vizyonu konusunda elimizde hiçbir ipucu bulunmuyor. Bu da Spider-Man Far From Home filminin ek sahnesini olduğundan daha önemli kılıyor. Far From Home’un 2 Temmuz’da vizyondaki yerini alacağını da ekleyelim.

İlgili video

Avengers Endgame fragmanı