reklamı kapat

POPÜLER

Game of Thrones Star Wars güncellemesi

Heyecan verici Game of Thrones dövüşüne Star Wars yorumu [İzle]

Game of Thrones finalinin en güzel anlarından biri Cleganebowl karşılaşmasıydı. YouTuber ImmersionVFX ise bu savaşı Star Wars evrenine taşıdı.

Game of Thrones, 8. sezon finaliyle eleştirilerin odak noktasına otursa da final sezonu hayranlara bazı güzel anları da ulaştırmayı başardı. Onlardan biri Cleganebowl dövüşüydü. Dağ ve Tazı’nın yıllar süren husumeti, son bir dövüşle noktalandı. İkilinin kılıçlarını çektiği son çarpışmanın ise tek kazananı izleyiciler oldu. 5. bölümde yer alan bu nefes kesici savaş sinematik açıdan da pek çok güzel detay içeriyordu. Görselliğin ön plana çıktığı bu dövüşü ise şimdi yeniden yorumlamanın zamanı geldi. ImmersionVFX isimli YouTube kanalı, iki kardeşin yıllardır biriktirdiği nefretin açığa çıkardığı bu dövüşü Star Wars evrenine taşıyor. Dağ ve Tazı, kırmızı ışın kılıçlarıyla kozlarını paylaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Game of Thrones 8. sezona Star Wars düzenlemesi

Yaklaşık 5 dakika süren video incelikle hazırlanmış diyebiliriz. İkiliyi bu kez ışın kılıçlarıyla çarpışırken görmek, sahnenin ve kostümlerin temasına pek uymasa da hem Star Wars hem de Game of Thrones sevenler için keyifli olacaktır diye düşünüyoruz.

Game of Thrones’un anlattığı Westeros odaklı hikaye burada noktalansa da önümüzdeki yıllarda aynı evrende geçecek yeni dizilerin bizi beklediğini de bir kez daha hatırlatalım. İlk yapım ise 5.000 ile 10.000 yıl geçmişe odaklanacak. Dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ise esasen Star Wars’a geçti. Önümüzdeki üçlemede çalışacak ikilinin Star Wars hayranları tarafından pek iyi karşılandığını ise söyleyemeyiz. O haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hazırlanan etkileyici videoyu haberin üzerinden izleyebilirsiniz.