reklamı kapat

POPÜLER

2020 Ford F-Serisi Super Duty

Yeni arazi paketiyle zirve noktası; karşınızda 2020 Ford F-Serisi Super Duty [Video]

Arazi limitlerinin getirildiği en son noktayı temsil edecek 2020 Ford F-Serisi Super Duty, yeni donanım paketiyle dikkat çekiyor.

Amerikan pickup pazarının satış adetleri bazında bileği bükülmez lideri olan seri için yeni model yılı zamanı. Bir süredir bölge basının ilgi odağı konumunda olan 2020 Ford F-Serisi Super Duty için artık somut parçalar üzerinden konuşma vakti. Ford‘un söz konusu arazi olduğunda en üst limitleri hedeflediği bu koca bebek, meraklılarını çocuklar gibi sevindirecek yeni bir arazi paketini de beraberinde getiriyor. Tremor adıyla ürün gamına dahil edilen paketle birlikte önemli geliştirmeler sunan mühendisler, beklentileri karşılama konusunda çok da zorlanmayacak gibi görünüyor. Tremor paketinin yeni F-Serisi’nin satışıyla aynı dönem içerisinde pazara sunulacak olması da, beklemek istemeyenleri mutlu edecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Ford F-Serisi Super Duty Tremor ile gelenler

F-250 ve F-350 modelleriyle birlikte satın alınabilecek olan yeni donanımla birlikte araçlarda gerek donanım gerekse elektronik destek konusunda iyileşmeler karşımıza çıkıyor. Ford’un arazi dinamikleri konusunda bu zamana kadar gelinen en üst nokta olarak nitelendirdiği paket içerisinde artırılmış yükseklik değeri, daha büyük süspansiyon sistemi ve 35 inçlik arazi lastikleri donanım kısmında öne çıkıyor. 18 inçlik jant setiyle tamamlanan bu parçalarla birlikte araçların 31,65 derece yaklaşma ve 24,51 derece ayrılma açısına sahip olduğunu görüyoruz. Tremor donanımlarını barındıran F-250 ve F-350i yaklaşık 83 santimetrelik suya girebilme yeteneği sayesinde de tüm zamanların en iyi değerini kullanıcılara vadediyor. Altyapı konusunda diferansiyel kilidi başta olmak üzere pek çok iyileştirmelerin de yapıldığı ailede Rock-Crawl adında yeni bir sürüş modu da standart olarak sunulacak. Motor kısmında 10 ileri otomatik şanzımanla kombin edilecek 7,3 ve 6,7 litrelik V8‘lerle gelecek olan yeni F-Serisi yıl sonundan itibaren satışa sunulacak.

İlginizi çekebilir

Efsanenin evrimi; Jeep Gladiator