reklamı kapat

POPÜLER

Netflix Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi hayranlarına Netflix sürprizi

Her ne kadar şimdilerde tüm odak Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinde olsa da, orijinal üçlemenin filmlerine ayıracak vaktimiz her daim var.

Amazon Prime Video, bizi İkinci Çağ‘a götürecek olan Yüzüklerin Efendisi dizisi üzerindeki çalışmalarına devam ederken; film üçlemesini yeniden izlemek isteyenlerin imdadına Netflix koşuyor. Ağustos ayı ajandasını açıklayan popüler çevrim içi yayın platformu, üçlemenin ağustos ayında hayranlarla buluşacağını da müjdeledi. 1 Ağustos‘ta saat 10:00‘da kütüphaneyi güncelleyecek olan platform, üç filmi de yayına alacak. Ağustos ayında orijinal film içerikleri bir parça zayıf olan platform, açığı Yüzüklerin Efendisi’nin üç filmiyle kapatacak gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yüzüklerin Efendisi üçlemesi Netflix Türkiye kütüphanesinde

Üçlemenin ne kadar süreyle Netflix’te kalacağı ise şimdilik bilinmiyor. Öte yandan üçlemeyi izledikten sonra ne yazık ki Hobbit üçlemesine geçiş yapamıyorsunuz. Çünkü Türkiye kütüphanesinde şimdilik Hobbit üçlemesi bulunmuyor.

Amazon’un diziyi ne zaman yayınlayacağı belli değil. Yavaş yavaş oyuncu seçimlerine geçilen dizinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanması bekleniyor. Her ne kadar İkinci Çağ’ı anlatacak olsa da evrene dair bilgimizi tazelemek için film üçlemesini yeniden izlemek güzel bir adım olabilir diye düşünmeden edemiyoruz. Netflix’in Yüzüklerin Efendisi dışında ağustos ayında yayınlayacağı diğer içeriklere haberin devamındaki fragmandan ulaşabilirsiniz. Amazon Prime Video’nun hazırladığı diziyle ilgili kamera arkası detayları ise buradaki haberimizde yer alıyor.

İlgili video

Netflix’in Ağustos 2019 içerikleri