reklamı kapat

POPÜLER

Brekr Model B e-moped elektrikli motosiklet
Brekr Model B e-moped elektrikli motosiklet

Tam 160 km menzil sunan fütüristik elektrikli motosiklet

Elektrikli motosiklet dünyasına hem teknik hem de tasarımsal olarak dikkat çeken bir model daha eklendi. Karşınızda Brekr Model B.

Bir elektrikli moped yani e-moped olan Brekr Model B, ilk olarak tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Gövde yapısı birçok benzerinden çok farklı olan model, bu açıdan kendisine baktırmayı biliyor. Özellikle yukarıdaki yeşil ve siyah ile güzel bir renk dengesi kurulan elektrikli motosiklet, orta kısmında iki adet pil paketi taşıyabiliyor. İşte bu sayede modelin tek pil ile yaklaşık 50 ila 80 km arasında, çift pille ise 160 km’ye kadar menzil sunduğu aktarılıyor. Bu gerçekten oldukça iddialı görünürken, aşağıda görebileceğiniz her pil paketinin toplam 10 kg ağırlığında olduğu aktarılıyor. İki yıl garanti verilen pillerin 5 saat içerisinde doldurulabildiği aktaran Brekr, kişilere şarj etmeyi uzun süre unutturacak bir model hazırlanmış gibi görünüyor. Görebileceği üzere tek kişilik tasarlanan Model B, gece kullanım için güçlü aydınlatma sistemleriyle geliyor. Toplam ağırlığı tek pil paketi ile 62 kg seviyesinde olan e-moped, motorunu arka jantın merkezine yerleştiriyor. Gücü açıklanmayan motorun motosikleti maksimum 45 km/s hıza çıkarabildiği aktarılıyor. Bu da aracı şehir için kullanıma özel kılıyor. Elektrikli motosiklet modelini durdurma görevini ise ön ve arkadaki disk frenler üstleniyor ve araç için süspansiyon sistemleri konforlu bir yolculuk sunuyor deniyor.

Brekr Model B e-moped elektrikli motosiklet
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Brekr Model B elektrikli motosiklet elbette çok ucuz değil

Hollanda’da tasarlanan ancak büyük bölümünün Tayland merkezli olarak üretildiği aktarılan Brekr Model B, 3.890 euro fiyat etiketine sahip. 2020 bahar aylarında satışa sunulacağı aktarılan model, birçok kişinin alım listesine çoktan girmiş durumda.

İlginizi Çekebilir

Her bisikleti elektrikli hale getiren sistem