reklamı kapat

POPÜLER

venom

Orijinal Venom filminin yönetmeninden Spider-Man yorumu

İlk Venom filminin yönetmenliğini üstlenen Ruben Fleischer, Sony ve Marvel anlaşmasının ardından karakterin Spider-Man ile bir araya helme ihtimali üzerine konuştu.

Venom’un aslında Örümcek Adam’ın kötülerinden biri olduğunu bilmeyen yok. Fakat Marvel stüdyolarının bu kahramanı ve onunla bağlantılı tüm karakterleri Sony stüdyolarına satması işleri biraz karıştırdı. Marvel ve Sony, Spider-Man için orta yolu buldu fakat bu onun kötülerinin büyük bir kısmını kapsamıyor. Bu sebeple ilk Venom filminin Örümcek Adam’dan bağımsız bir şekilde çekilmesi gerekti. Son durum ise Venom’un da Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olma ihtimalini gündeme getiriyor. Son yıllarda sık sık konuştuğumuz bu konu ilk filmi yöneten Ruben Fleischer tarafından yeniden gündeme getirildi. Ruben Fleischer iki karakterin beyaz perdede yeniden buluşmasının kaçınılmaz olduğunu düşünüyor.

Ruben Fleischer’ın Venom ve Spider-Man açıklaması

“İki karakterin gelecekte bir araya geleceğini düşünüyorum ve bu fazlasıyla heyecan uyandıran bir şey. İlk filmde Venom’un orijin hikayesini değiştirmek zorunda kaldık. Normalde çizgi romanlarda bu karakter Örümcek Adam üzerinden gelişiyordu. Fakat Marvel ve Sony arasındaki anlaşmazlık nedeniyle ilk filmde bunu yapmamız mümkün olmadı. Bence işler ileride bu iki karakteri yeniden bir araya getirme yönünde ilerliyor. Onların yeniden karşı karşıya gelecek olması çok heyecan verici.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Venom ve Spider-Man’in yeniden bir araya gelmesi Marvel hayranlarını fazlasıyla sevindirecek bir gelişme olur. Umuyoruz Ruben Fleischer düşüncelerinde haklıdır ve iki karakterin buluşması hakkı verilerek gerçekleştirilir.

İlginizi çekebilir

Far From Home fragmanı