Türk tasarımcı göz alıcı Windows 12 konsepti için bir video daha paylaştı

28 Aralık 2022 08:50

Türk tasarımcı Kamer Kaan Avdan, bugün hazırladığı Windows 12 işletim sistemi konsepti ile bir kez daha ses getirmeyi başardı.

Kamer Kaan Avdan‘ı hazırladığı iOS 13“, “Windows XP 2018 Edition“, “Windows 7 2018 Edition“, “Windows XP Mobile 2018 Edition“, “Windows Vista 2018 Edition” ve “Windows 11″, “Android 11“, “Windows XP 2019 Edition“, “Apple tasarımı Windows 10“, “iOS 14“, “Windows 20”, “Windows 7 2020 Edition” ve “Android 12” konseptleriyle tanıyorsunuz. Bu gerçekten ciddi şekilde ses getiren çalışmalar arasına geçtiğimiz ay önümüzdeki yıllarda lanse edilecek Windows 12 için hayal edilen bir konsept eklenmişti. İşletim sistemi için oldukça dinamik, yenilikçi ve modern çizgide bir arayüz karşımıza çıkaran Avdan, araç takımlarına (Widget) uyum sağlayan etkileyici bir duvar kâğıdı altyapısı da tasarlamıştı. Bu altyapıda duvar kağıdının tasarım öğeleri ekrana yerleştirilen araç takımına yer açıyor ve hareket ederek üç boyutlu bir deneyim getiriyor.

Bu konsepti bugün ise yukarıda izleyebileceğiniz yeni video paylaşımı karşımıza getirdi. Daha kısa bu yeni video çalışmaya daha hızlı şekilde bir kez daha göz attırıyor. “Neden Microsoft bunları düşünmüyor?” sorusunu yine sorduran konseptte, modern bir dosya yöneticisi, inovatif çoklu ekran arayüzü ve fazlası yer alıyor. Kamer Kaan Avdan‘ın YouTube kanalını direkt olarak buradan takip edebilirsiniz. Avdan’ın bu videoları nasıl hazırladığını ise burada ve burada yer alan videolardan görebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ek bilgi olarak geçtiğimiz aylarda ortaya çıktığı kadarıyla Microsoft, her üç yılda bir yeni sürüm karşımıza getirecek “Windows Geliştirme Döngüsüne” geçiş yapıyor. Burada işaretle de Windows 12 işletim sisteminin 2024 yılında karşımıza çıkarılabileceği iddia ediliyor.

Windows 12 konsepti yanında bu da ilginizi çekebilir: Geleceğin robotlarını dans ederken izleyin

Paylaş