reklamı kapat

POPÜLER

Land Rover Defender

2020 Land Rover Defender’dan yeni bilgiler geldi

Bu yıl içerisinde resmi tanıtım etkinliğiyle karşımıza çıkacak olan 2020 Land Rover Defender için artık teslimat aralıkları da konuşuluyor.

2018’in son günlerinden itibaren kartlarını artık daha net görmeye başladığımız yeni jenerasyon Land Rover Defender için çalışmalar devam ediyor. Prototip olarak Amerika içerisinde sınırlarının zorlandığı ailenin referans üyesiyle ilgili artık elimizde net bir tanıtım aralığı da var. Kendisiyle yapılan röportajda modelle ilgili önemli ipuçları veren markanın iletişim sorumlusu Tim Krieger, 6 aydan daha kısa bir zaman zarfının bizleri beklediğine işaret etti. Yeni jenerasyonun tanıtım sürecinde bazı pazarlarda hala eski versiyonun da satılmaya devam edeceği de bu açıklamaların satır başları arasında kendisine yer buluyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Önümüzdeki yıl işaret edildi

Defender her ne kadar 2018’in son dönemlerinde kendi ekosistemiyle gündeme gelse de, işlerin biraz daha geriye dayandığını sıkı LOG takipçileri kolaylıkla anımsayabilir. Uzak Doğu merkezli firmaların taklit modelleri yüzünden aracın tanıtım süreciyle ilgili Land Rover tarafından takvim değişikliğine gitmesi, bu süreçte tanıklık ettiğimiz olağandışı maddelerden birisi oldu. Nitekim geçtiğimiz ay Evoque üzerinden Çinli bir markaya açtığı davayı kazanan İngiltere merkezli üreticinin bu konuda ne denli titiz olduğunu görebiliyoruz.

Yeni Defender için Krieger’ın açıklamalarından satırbaşlarıysa şu şekilde; “Model bu yılın sonlarına doğru tüm meraklılarını kucaklayacak diyebilirim. İşin satış ve teslimat süreciyle ilgiliyse biraz daha zaman geçmesi gerekecek. İlk sahipleri Defender’a önümüzdeki yıldan önce sahip olamayacak. İlgi konusunda ise şimdilik mutlu olduğumuzu söyleyebilirim.

İlginizi çekebilir