reklamı kapat

POPÜLER

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm beklenen rekoru da kırdı

Yaşanan küçük reyting düşüşünden sonra Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm beklenen başarıyı gerçekleştiriyor ve serinin en çok izlenen bölümü oluyor.

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm dizi tarihindeki pek çok rekoru bir bir kırmaya devam ediyor. 7,8 milyon tweet ile dizi tarihinin en çok konuşulan bölümü olan 3. bölüm şimdi izlenme rekorunu da kırıyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta 2. bölümde dizi “küçük” bir izleyici kaybı yaşamıştı. İlk bölüm ilk gecesinde 17,4 milyon izleyiciyle buluşurken ikinci bölümü yayınlandığı gece 10,29 milyon kişi izlemişti. Şimdi üçüncü bölüm yeniden işleri yoluna koyuyor. Herkesin beklediği o destansı savaşı yayınlayan bölüm için “ilk gece” rekoru kırılıyor ve 17,8 milyon izleyicinin pazar günü ekran başına oturduğu açıklanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sadece televizyon yayınını 12 milyon kişi izledi

Diziyi televizyon yayınıyla doğrudan 12 milyon kişinin izlediği kaydediliyor. Bildiğiniz gibi HBO televizyon yayını dışında çevrim içi yayın servisine de sahip. Doğrudan televizyonla maceraya dahil olanlar bile tek başına neredeyse 7. sezon finalini geçmek üzereymiş. Halihazırda en çok izlenen bölüm sıralaması da değişti elbette. 8. sezon 3. bölüm zirveye otururken, ikinci sırada 8. sezon 1. bölüm yer alıyor. Üçüncü sıra ise 12,07 milyon ile 7. sezon finaline ait.

HBO aynı zamanda 8. sezon açılış bölümünün halihazırda tüm platformlarda 38 milyon izleyiciyi geçtiğini ve artmaya da devam ettiğini kaydediyor. Dizinin bu sezonunun ortalama 32,8 milyon izleyicisi bulunuyor. Peki bu sezon bitmeden bir rekor daha gelir mi?

Açıkçası bu bölümden sonra dördüncü bölümde de küçük bir reyting düşüşü yaşayabiliriz. Çünkü 3. bölümde önemli karakterlerden bazılarının ölme ihtimali bulunuyordu ve izleyicilerin çoğu spoiler yemeyi göze alamadığı için de ekrana kilitlenmişti. Dördüncü bölüm ise yeniden bir oyun kuruculuk üstleneceği için nispeten biraz daha sakin geçecektir. Beşinci bölümde yine bir artış görmemiz mümkün ama bu da beşinci bölümün tanıtım fragmanıyla bize neler sunduğuna bağlı. Yeni bir rekor gelecekse 19 Mayıs‘ta yayınlanacak olan final bölümüyle gelecek bize göre. Ancak şimdilik bunu konuşmak için çok erken.

İlginizi çekebilir

8. sezon 4. bölüm tanıtımı