reklamı kapat

POPÜLER

Spider-Man Far From Home

Spider-Man Far From Home filminden eğlenceli tanıtım [Video]

Marvel Sinematik Evreni‘nde bir dönemin sonu olacak olan Spider-Man Far From Home yeni bir tanıtımla karşımıza çıkıyor. Bu televizyon tanıtımı Peter Parker ve Michelle arasında yaşanacak yakınlaşmayı müjdeliyor.

Şimdiye kadar paylaşılan Far From Home tanıtımlarının iki farklı odağı bulunuyordu. İlki Avengers Endgame‘de ölen Iron Man‘in yokluğu derinden hissediliyordu. Peter Parker’ın o olmadan kendini kaybolmuş hissettiğini görüyorduk. Diğeri ise başka bir evrenden geldiği söylenen Mysterio‘ydu. Dolayısıyla Marvel Sinematik Evreni’nde çoklu evren döneminin başlangıcına şahit olacağımızı düşünüyoruz. Far From Home filminin vizyon tarihi yaklaşırken tanıtım çalışmaları da hız kazandı. Televizyon için hazırlanan tanıtımlar arttıkça filme dair yeni detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Bunlardan biri de yaklaşan Peter Parker ve Michelle ilişkisi.

Spider-Man Far From Home ipuçları

Kısa tanıtımda Peter Parker‘ı yakın arkadaşı Ned’le konuşurken görüyoruz. Peter, Michelle’e olan hislerini Avrupa seyahatinde açıklamak istediğini söylüyor. Aynı zamanda planda olmayan bir şeyler yapıp eğlenmek istediğini söylüyor. Fakat Ned bu plana karşı çıkıyor. “Bekarız. Hem Avrupalılar Amerikalıları sever” diyerek onu vazgeçirmeye çalışıyor. Peter ise “Gerçekten mi?” diyerek karşılık veriyor fakat yüz ifadesinden söylenenlere inanmadığı belli oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jon Watts’ın yönettiği Spider-Man Far From Home filmi dünya genelinde 2 Temmuz‘da vizyona girecek. Çin’deki Marvel hayranları ise 28 Haziran’dan itibaren filmi seyretme fırsatına sahip olacak. Paylaşılan bu kısa ve eğlenceli tanıtımı haberimizin girişinde bulup seyredebilirsiniz.