reklamı kapat

POPÜLER

Apple iPhone XI XI Max ve XR 2019

Apple iPhone XI ve XI Max için üzücü yeni gelişme

Teknoloji devi Apple, iPhone XI ve XI Max üzerinde artık son rötuşları yapıyor. Yeni gelen bilgi ise modeller için kötü bir haber veriyor.

Teknoloji devi Apple‘dan bu yıl da üç yeni iPhone modeli geliyor. Bunlar XI, XI Max ve XR 2019 modelleri. İşte bu modeller, daha önce söylendiği gibi USB-C portuna sahip olmayacak. Bir kılıf üretici üzerinden ortaya çıkan bu detay, modellerin yine Lightning portunu taşıyacağını gösteriyor. Bu da artık USB-C isteyen büyük bir kitle için kötü görünüyor. Lightning destekli binlerce aksesuara rağmen kişiler artık tek bir standart olması için USB-C’ye geçilmesini istiyor. Biliyorsunuz firma bu devrimi iPad ve MacBook tarafında gerçekleştirmiş durumda. 2019 iPhone ailesi hakkında başka bilgiler de var. Bildiğimiz kadarıyla daha hızlı bir FaceID yüz tanıma sistemi barındıracak modellerin, ters kablosuz şarj sunacağı da söyleniyor. Güçlerini 7 nm+ üretim sürecinden çıkacak A13 Bionic işlemciden alacak yeni iPhone’lar, yine 999 dolardan başlayacak deniyor.Telefonlardan iPhone XI ve XI Max arkasında üç adet, XR 2019’un arkasında ise iki adet kamera bulunuyor. Özel bir gece çekim modu taşıyacak denilen telefonlar, görebileceğiniz üzere “devrimsel yenilikler” taşımıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone XI, XI Max ve XR 2019 modelleri beklentileri karşılayabilecek mi?

Bu şimdilik biraz zor görünüyor. Yeni modellerin kamera haricinde iPhone X sahiplerini bile etkileme şansı çok zor görünüyor. Bu arada firmanın yeni iPhone’lar ile 16 inç MacBook Pro modelini tanıtması da bekleniyor. OLED değil LCD ekranla gelecek dizüstünün, yeni bir tasarımı kullanacağı tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Samsung’dan çok özel bir fotoğraf projesi