reklamı kapat

POPÜLER

2017 Mercedes-Benz E-Serisi ortaya çıktı

 - Güncelleme: 08 Ocak 2016 14:04

Önümüzdeki hafta düzenlenecek Detroit Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkması beklenen Mercedes’in yepyeni E-Serisi bombası beklenenden erken patladı. Auto-presse.de internet sitesinin paylaştığı basın görselleri sayesinde 2017 Mercedes-Benz E-Serisi tüm ihtişamıyla karşımıza çıktı.

Beklendiği gibi C ve S serileri arasında bir çizgide seyreden yeni E-Serisi, daha çok C-Serisi’nin büyüğü gibi görünüyor. Ancak otomobilin en çok hangisine benzediği dert değil elbette. Zira yeni nesil tüm Mercedes’ler gibi yeni E-Serisi de başlı başına bir estetik harikası. Yuvarlak hatları, sade ve zarif yapısıyla dikkat çeken otomobilin en göz alıcı özelliği ön farların içine yerleştirilen çift şeritli LED aydınlatma. Eski E serilerini andıran far tasarımına aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Otomobilin iç mekanını daha önce Mercedes’in paylaştığı video ve görsel sayesinde detaylı bir şekilde görmüştük. Dolayısıyla geriye merak edilen tek şey kaputun altında gizli. Henüz resmi olarak açıklanmadı ancak Auto-presse, 2017 E-Serisi’nde dört ve altı silindirli benzin ve dizel ile birlikte E350e plug-in hibrit seçeneklerinin yer alacağını belirtiyor. Tüm resmi bilgilere önümüzdeki hafta ulaşacağız.

VİDEO