reklamı kapat

POPÜLER

2019 Volkswagen Jetta

2019 Volkswagen Jetta’dan paylaşılan yeni görsellerle kokpit ve tasarıma genel bakış

 - Güncelleme: 21 Aralık 2017 22:21

2019 Volkswagen Jetta için resmi kaynaklar üzerinden yayınlanan yeni görsellerle birlikte merak edilen önemli noktalar ilk kez karşımızda.

Volkswagen’in 2019 model yılıyla karşımıza çıkartacağı Jetta yapbozunda parçalar bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. İki gün öncesinde tek kare stüdyo çizim görseliyle ilk ipucunu aldığımız modelle ilgili gelişmeler beklediğimizden çok daha hızlı gerçekleşiyor diyebiliriz. Volkswagen Amerika tarafından paylaşılan yeni parçalarla merak edilen üç önemli bölümü daha ortaya çıkan araç beklentilerimizi yanıltmayacak gibi gözüküyor. Kokpitle ilgili de resmi kaynaklardan gelen ilk görselin paylaşıldığı yeni parçalar meraklılarını memnun edecek özelliklerin de habercisi.

Dijital kokpit teknolojisi

Yan bölümü üzerinde yaptığımız değerlendirmede Arteon’a yaklaştığı görülen tasarım çizgileri detaylandıkça Jetta farkları da ortaya çıkıyor. Ön bölümde kullanılan çizgilerle Arteon’dan daha çok Passat havasının hakim olduğu modelde arka bölümde kullanılan ışıklandırma ve coupe formu farklılık yaratan ana parçalar arasında. 2019 model yılıyla birlikte Jetta’ya sınıf atlatacak en temel noktaysa şüphesiz kokpit bölümü olacak. Beklediğimiz gibi Polo’ya kadar indirgediği dijital ekranlarına burada da yer veren Volkswagen, malzeme kalitesi ve konsolun yapısında da iyileştirmeler vadediyor. Burada en azından şimdilik dikkatimizi çeken tek noktanın direksiyonda çok ciddi bir değişimin gözlemlenmemesi diyebiliriz. Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan yeni Jetta’yla ilgili önümüzde çok daha hareketli günler var. Siz de yapılan değişikliklerle ilgili düşüncenizi bize yorum olarak paylaşabilirsiniz.