reklamı kapat

POPÜLER

Apple iPhone

2018 iPhone modellerinden dikkate değer son detaylar

Teknoloji devi Apple, 2018 için üç yeni iPhone üzerinde çalışma gösteriyor. Sektör içerisinden gelen son bilgiler ve analizler ise telefonlar hakkındaki yeni bilgileri gözler önüne seriyor.

Tekrardan hatırlatmak gerekirse Apple‘ın 2018’de üç yeni iPhone satışa çıkartacağı söyleniyor. Bunlardan iki tanesinin 5.8 inç (İkinci jenerasyon iPhone X) ve 6.5 inç (iPhone X Plus) OLED ekran kullanacağını belirtiliyor. LCD ekranlı modelin ise 6.1 inç iPhone olacağı söyleniyor. Bu modellerin hepsinde Truedepth kamera sistemini kullanacağı söylenen şirket, çentik konusunda bir ilerleme yapacak gibi duruyor. Barclays araştırmacılarına göre yeni modellerin çentiği iPhone X’dan daha ufak olacak. Truedepth kamera sisteminde ufak bir geliştirme yapacağı söylenen firma, görünüşe bakılırsa boyutu ufaltmaya çalışacak. Bu da çentiği daha az dikkat çeker hale getirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bir diğer analiz ise 6.1 inç model için karşımıza çıkıyor. Şirketin bu modeli 700 dolardan daha düşük bir fiyata raflara çıkartacağı belirtiliyor. Çelik yerine iPhone 8 gibi alüminyum gövde kullanacak telefon, söylendiği kadarıyla şirkete büyük paralar kazandıracak. Eğer tahminler doğru çıkarsa Apple bu modelden 2018’de tam 100 milyon adet satacak. Bu TFT LCD ekranlı model hem iPhone 8 hem de iPhone 8 Plus’ın yerini alacak. Yani yeni ailenin en küçük modeli aşağıda görebileceğiniz gibi 5.8 inç ekrana, en büyüğü ise 6.5 inç ekrana sahip olacak.

Apple iPhone

“Apple ve iPhone’un geleceği”

Geleceğe merhaba deyin diyerek geçtiği yapıyı çeşitlendirerek artıracak olan şirket, ürün gamını yine üç yeni telefon etrafında toplayacak. Uzun süredir merakla beklenen iPhone SE 2 ise büyük ihtimalle ufak değişiklikler alarak ailenin en altında kendisine yer bulacak.

İlginizi çekebilir