reklamı kapat

POPÜLER

2020 Avrupa'da Yılın Otomobili
Renault, Clio

2020 Avrupa’da Yılın Otomobili için adaylar açıklandı

2020 Avrupa’da Yılın Otomobili için sürecin ilk adımı olarak nitelendirebileceğimiz duyuruda, 35 farklı model listede kendisine yer buldu.

Dünyanın en önemli otomobil organizasyonlarından birisi olan Cenevre Otomobil Fuarı, her yıl tüm tutkunları bir araya getiriyor. Geçmişten günümüze kadar tarihe iz bırakmış pek çok modelin ilk kez sergilendiği organizasyon aynı zamanda çok önemli bir ödülün de açıklanışına ev sahipliği yapıyor. Artık bir gelenek haline gelen ve bu yıl da kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 2020 Avrupa’da Yılın Otomobili için finalist listesi nihayet bugün duyuruldu. Bazıları beklenen bazıları ise süprizler olarak nitelenecek modeller arasında pek çok farklı sınıftan isimler karşımıza çıkıyor.

Renault, Clio

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Avrupa’da Yılın Otomobili için ilk aşama listesi

Kasım ayınının son haftası içerisinde finalist başlığı altında 7 modele düşmesini beklediğimiz listede ilginç detaylar da karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıl 38 modeli aday olarak gösteren jürinin bu ay 35 farklı isme yer verdiği listede, henüz tanıtılmamış olmasına rağmen 2020 Volkswagen Golf’ün adının yazılması şüphesiz en akılda kalıcı parçalardan olacak. Geçtiğimiz yıl Jaguar I-Pace, 2018’de ise Volvo XC40 tarafından göğüslenen ipin bu yılki sonucunu Mart 2020’de öğreneceğiz. Açıklanan resmi aday listesi ise şu şekilde:

Audi E-Tron
BMW 1-Serisi
BMW Z4
BMW X6
BMW X7
DS3 Crossback
Ferrari F8 Tributo
Ford Puma
Kia e-Soul
Mazda3
Mazda CX-30
Mercedes-Benz CLA
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz GLB
Mercedes-Benz GLS
Nissan Juke
Opel/Vauxhall Corsa
Peugeot 208
Porsche 911
Porsche Taycan
Range Rover Evoque
Renault Captur
Renault Clio
Renault Zoe
Skoda Kamiq
Skoda Scala
SsangYong Korando
Subaru Forester
Tesla Model 3
Toyota Camry
Toyota Corolla
Toyota RAV4
Toyota GR Supra
Volkswagen Golf
Volkswagen T-Cross

İlginizi çekebilir

2019 Volkswagen Arteon çarpışma testi